Spännande spel till Xbox, Playstation och Wii

Spel är som alla vet något som är väldigt roligt, framför allt om det rör sig om TV-spel. Idag finns det minst sagt en uppsjö av olika spännande spel att tillgå, oavsett om man gillar sport, action, äventyr eller spel där man själv är aktiv. Här kommer tips på några av de allra hetaste spelen i dagsläget.

77225-game-controller

Battlefield 4

Spelserien Battlefield tillhör en av de mest absoluta populära inom genren krigsspel. Battlefield 4 är det tolfte spelet i ordningen och som vanligt bjuds man som spelare på en spännande och imponerande spelupplevelse. Spelet utspelar sig år 2020 i en tid då spänningarna mellan USA och Ryssland är större än någonsin samtidigt som Kina är på randen till revolution. Battlefield finns till Xbox och Playstation.

FIFA 14

Gillar man inte bara TV-spel utan också fotboll är det högst troligt att man i spelhyllan har åtminstone något spel i FIFA-serien. Sedan första versionen, FIFA International Soccer, släpptes för drygt 20 år sedan har det hänt en hel del. I FIFA 14 är både grafik och funktioner mer avancerade än någonsin och det är lätt att bli sittande några timmar när man väl börjat spela. FIFA 14 var dessutom det första i FIFA-serien som släpptes till Playstation 4 och Xbox One. FIFA 14 finns till Xbox, Playstation och Wii.

Minecraft

Minecraft är utan tvekan en av de absolut största spelsuccéerna under de senaste åren. I en värld där i princip allting är möjligt är det bara att låta fantasin flöda och även utforska en värld fylld av monster och andra farligheter. Minecraft finns till Xbox och Playstation.

Just Dance 2014

För den som inte vill bli ”försoffad” när man spelar utan också vill ha lite rörelse är Just Dance 2014 ett bra val. I Just Dance 2014 går det välja mellan ett antal olika lägen som till exempel World Dance Floor, On Stage, Autodance samt Karaoke för den som också vill ta ton och dansa till bland andra Katy Perry, ABBA, Nicki Minaj, Rihanna, Village People, Lady Gaga eller Michael Jackson. Just Dance finns till Xbox, Playstation och Wii.

rnn.yqe.