Gör din iPhone eller iPad till en konsol

Datorspel i allmänhet har blivit mycket mer spritt sedan mobiltelefoner har fått utrustning att spela med.

iPad
Och utvecklingen går framåt hårt, att spela på surfplattan under väntetider på tåg eller flyg till exempel har blivit allt vanligare. Möjligheterna till olika förbättrade spel på paddan (iPad) förbättras genom teknik med grafik, ljud och spelkonsoler.

När man sitter och väntar på tandläkaren eller frisören blir underhållningsvärdet så mycket större om man är förberedd och har bra grejor för att spela. För spelet skall vara roligt och det kanske det inte är om man inte har ett headset, som exempel.

Bästa möjliga tillbehör

Tillbehör som headset och batteri bör man ha koll på när det bär iväg bort och det är viktigt att kunna få spela så optimalt som möjligt. Ett bra headset med bästa möjliga ljud för att spelet skall bli njutbart, och för att inte störa omgivningen, kan du också finna där.

Extra batteri och billaddare är ett måste för en långresa. Om man bor på hotell och vill kunna dela med sig med dem med delar med kan en extra högtalare för bluetooth komma till pass. Eller för den som vill kunna skriva mycket – ett tangentbord med touchpad. Perfekt för den som spelar exempelvis Wordfeud! Möjligheterna är många, den som vet vad som krävs skaffar sig det bästa.

Skärmbyte kan vara nödvändigt – och möjligt

Att för övrigt konfigurera sin iPhone till en så bra spelenhet som möjligt kräver också appar. Man vill också att ha bra skärmstyrka och att spelet fungerar som man vill. Är skärmen repig? Eller något annat inte fungerar med displayen? Släng inte telefonen, den går säkert att reparera. IphoneButiken som nämnts ovan är en av de butiker som hjälper till med reparationer. Men med lite fingerfärdighet och Youtube-sökningar kan man även reparera och  byta skärmar själv.

rnn.yqe.